SLOBA STIGAO PO SINA I SUPRUGU U PORODILIŠTE! Radanović ne skida osmeh sa lica, evo šta je spremio za svog naslednika! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.02.2023

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Radanović nedavno se ostvario u ulozi oca, a sada je po svog sina i suprugu Jelenu stigao u porodilište.

Sloba Radanović nedavno je po prvi put postao otac, kada se njegova supruga Jelena porodila na jednoj privatnoj klicini na Novom Beogradu i na svet donela dečaka, kom su ponosni roditelji dodelili ime Damjan. Pevač je sa nosiljkom u rukama stigao ispred porodilišta kako bi izveo svog naslednika i lepšu polovinu i odveo ih kući.

Radanović sve vreme nije skidao osmeh sa lica i nije krio uzubuđenje što će konačno sina odvesti u porodični dom, a kako se moglo videti, pevač je rukama držao i dve ukrasne kesice, u kojima se verovatno nalazi poklon za Jelenu i malog Damjana.

Previše uzbuđenja i slavlja nakon dolaska naslednika, Slobu je podstaklo da dan ranije pošalje poklon Jeleni u porodilište i to ne bilo kakav. Ona je dobila skupoceni sat od nekoliko hiljada evra i tada se odmah pohvalila.

Republika

Foto: PrintscreenInstagram

Jelena Radanović dobila poklon od Slobe

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading