ŠOK! Dmitrovića napao već KAŽNJAVAN huligan - navijač NIJE SMEO da bude na stadionu!

Autor:

Sport

24.02.2023

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je čelnicima PSV-a ovo promaklo?

ŠOK! Dmitrovića napao već KAŽNJAVAN huligan - navijač NIJE SMEO da bude na stadionu!

Foto: Tanjug/AP

Marko Dmitrović obara huligana

Nezapamćen skandal desio se na utakmici Lige Evrope, pošto je srpski golman Marko Dmitrović sramno napadnut od strane jednog navijača PSV-a.

Sevilja je izgubila od holandskog tima sa 2:0 ali je zbog trijumfa rezultatom 3:0 u prvom meču ipak prošla dalje. Nezadovoljan trenutnim rezultatom huligan je utrčao na teren i napao Dmitrovića, a Srbin mu je znalački odgovorio.

 

 

Iz Holandije su posle utakmice stigle neverovatne vesti - pomenuti navijač već je bio kažnjavan i nije smeo da uđe na stadion PSV-a, pa je zato nejasno kako je dobio priliku da ponovo napravi haos.

Sam Dmitrović je posle meča pokazao ogrebotine koje je zaradio po vratu, ali otkrio je da se nije uplašio huligana.

Gurnuo me je sa leđa. Nikada nisam video tako nešto. Verovatno je bio ljut zbog rezultata i malo lud od ranije. Pokušao je da me udari, ali sam uspeo da ga uhvatim i sačekam obezbeđenje. Nije lepo videti ovo u fudbalu, nije trebano da se desi i nadam se da će ovakve stvari biti dobro kažnjene. Želeo je da me povredi, šteta što se ovako nešto dešava na fudbalskom terenu. UEFA mora da reaguje - rekao je posle utakmice Marko Dmitrović i dodao da mu je bilo teško da se obuzda da navijača ne kazni sam:

Držaću usta zatvorena i neću deći šta sam sve želeo da uradim u tom trenutku - zaključio je srpski golman.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading