JUVENTUS SLAVI DI MARIJU! Het-trik Argentinca u Francuskoj, Sevilja PREŽIVELA Ajndhoven, Sporting ZASIJAO u Danskoj! (VIDEO)

Autor:

Sport

23.02.2023

20:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spektakularno veče na terenima širom Evrope.

JUVENTUS SLAVI DI MARIJU! Het-trik Argentinca u Francuskoj, Sevilja PREŽIVELA Ajndhoven, Sporting ZASIJAO u Danskoj! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Anhel Di Marija slavi gol protiv Nanta

Fudbaleri Juventusa pružili su sjajnu partiju u Francuskoj, pa su ubedljivom pobedom nad Nantom (3:0) overili vizu za osminu finala Lige Evrope.

Duel je obeležio iskusni Argentinac Anhel Di Marija, koji je postigao het-trik, a srpski centarfor Dušan Vlahović odigrao je poslednjih pola sata zamenivši Kena.

Di Marija je dominaciju najavio spektakularnim pogotkom u 5. minutu utakmice, a već u 20. na semaforu je stajalo 0:2.

Bivšem igraču Reala i PSŽ-a za treći gol je asistirao upravo Srbin, igrao se 78. minut, a prethodno je Filip Kostić pogodio stativu u završnici prvog poluvremena.

Podsetimo, prvi meč u Torinu završen je bez pobednika - 1:1.

Prolaz dalje obezbedili su Sporting i Sevilja. Portugalski predstavnik je deklasirao Midtjiland u gostima sa 0:4, pa je nakon 1:1 u Lisabonu zauzeo svoje mesto u osmini finala.

To isto pošlo je za rukom i Andalužanima, koji su odbranili 3:0 u Ajndhovenu. PSV je pobedio sa 2:0, ali se to ispostavilo kao nedovoljno.

Monako je uspeo da "prokocka" slavlje u Leverkuzenu (3:2), Bajer je u "kneževini" bio bolji istim rezultatom u regularnom toku, koji je ostao na snazi i nakon produžetaka.

"Farmaceuti" su se ipak našli u osmini finala zahvaljujući boljem izvođenju penala - 5:3.

Podsetimo, poslednja četiri revanš meča plej-ofa počinju od 21 čas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading