ZNAM DA JE OVO PRIMITIVNO, ALI SAM ODUŠEVLJENA: Jelena pokazala skupoceni sat koji joj je kupio Sloba za rođenje sina! Da vidite tek posvetu!(FOTO)

Autor:

Zabava

23.02.2023

22:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Sloba Radanović postao je otac pre dva dana kada mu se supruga Jelena porodila u jednoj privatnoj klinici i na svet donela sina kojem su dali ime Damjan.

ZNAM DA JE OVO PRIMITIVNO, ALI SAM ODUŠEVLJENA: Jelena pokazala skupoceni sat koji joj je kupio Sloba za rođenje sina! Da vidite tek posvetu!(FOTO)

Foto: printscreen/instagram

Sloba Radanović je supruzi kupio skupoceni sat poznatog brenda, ali ona najpre nije želela da ga pokaže, međutim, danas se predomislila.

Jelena je i dalje u porodilištu, a sada je uslikala sat i pokazala kako izgleda, a na pozadini su igravirane reči:

- Volim te zauvek.

Republika

Foto: PrintscreenInstagram

Sloba Radanović kupio Jeleni skupi sat

Jelena je priznala da je primitivno to što se hvali poklonom, ali nije mogla da odoli:

- Dobro, znam da je ovo snimanje jako primitivno, ali ja sam oduševljena - napisala je gospođa Radanović.

Republika

Foto: PrintscreenInstagram

Jelena se pohvalila satom koji joj je kupio Sloba

Sloba je presrećan od trenutka kada je postao otac nije krio da je čak i zaplako kada je prvi put ugledao malog Damjana:

-  Video sam ga na slikama. Za malo da sam plakao, malo možda i jesam. Prelep osećaj. Želim svakom da doživi ovo. Sve je u redu, hvala Bogu. Sad ćemo da organizujemo neko slavlje - rekao je Sloba ushićeno.

A koliko je srećan svedoči i to što nije žalio pare kada je reč o poklonu za suprugu Jelenu kojoj je kupio sat po ceni od preko 7.500 evra. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading