SKANDAL U HOLANDIJI: Navijač PSV-a uleteo na teren i NAPAO srpskog golmana - Dmitrović ga RESETOVAO! (VIDEO)

Autor:

Sport

23.02.2023

21:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemile scene na meču Lige Evrope.

SKANDAL U HOLANDIJI: Navijač PSV-a uleteo na teren i NAPAO srpskog golmana - Dmitrović ga RESETOVAO! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Tuča Marka Dmitrovića sa navijačem

Nezapamćen skandal na utakmici Lige Evrope, pošto je srpski golman Marko Dmitrović sramno napadnut od strane jednog navijača PSV-a.

Naime, Srbin je sa svojom Seviljom gostovao u Ajndhovenu, u meču u kom je španska ekipa obezbedila plasman dalje, ali je meč prošao u znaku užasnih scena sa kraja meča.

U 92. minutu meča jedan navijač je uleteo na teren i udario srpskog golmana, koji nije bio spreman za udarac. Ipak, nakon toga mu je Srbin odgovorio, brzo ga je oborio i savladao, a zatim sačekao redare da dođu i odvedu huligana sa terena.

 

 

Dobio je Srbin udarac, fudbaleri oba tima su proverili u kakvom je stanju, a sam Dmitrović je potvrdio da može da nastavi duel.

U tom trenutku PSV je vodio sa 1:0, da bi u samom finišu stigli do drugog gola. Ipak, Sevilja je prošla u 1/8 finala Lige Evrope, pošto je u prvom susretu u Španiji savladala Holanđane sa 3:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading