EPSKI SPEKTAKL NA "KAMP NOU": Barsa i Mančester odigrali meč za INFARKT, Tadićev Ajaks i Matićeva Roma ostali kratkih rukava! (VIDEO)

Autor:

Sport

16.02.2023

20:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odigrana su prva četiri meča plej-ofa za plasman u osminu finala Lige Evrope, a pravi spektakl viđen je na stadionu "Kamp Nou".

EPSKI SPEKTAKL NA "KAMP NOU": Barsa i Mančester odigrali meč za INFARKT, Tadićev Ajaks i Matićeva Roma ostali kratkih rukava! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Duel Freda (Mančester junajted) i Rafinje (Barselona)

Fudbaleri Barselone i Mančester junajteda remizirali su rezultatom 2:2 (0:0), pa će odluka o prolasku dalje pasti na "Old Trafordu" kroz nedelju dana.

Fudbaleri dva velikana priredili su nam sjajno drugo poluvreme, a Barsa je povela preko Alonsa u 50 minutu. "Crvenim đavolima" je bilo potrebno tek devet minuta da preokrenu rezultat. Rašford je najpre iskoristio asistenciju Freda u 53, a onda je Kunde postigao autogol u 59. minutu utakmice.

Izjednačenje Kataloncima doneo je Rafinja 15-ak minuta pre poslednjeg sudijskog zvižduka, a katalonski gigant propustio je ogromnu šansu da upiše pobedu u samom finišu, kada je Kazemiro loše zahvatio loptu pogodivši stativu svog gola.

 

 

Ajaks je na Johan Krojf areni odigrao bez golova sa Union Berlinom, a srpski reprezentativac Dušan Tadić kao kapiten je predvodio "kopljanike" tokom svih 90 minuta.

Salcburg je nadigrao Matićevu Romu sa minimalnih 1:0, golom Kapalda, dok je Šahtjor bio bolji od Rena sa 2:1.

Preostala četiri meča plej-ofa drugog po rangu evropskog takmičenja počinju od 21 čas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading