POTRES NA OSTRVU: Legenda fudbala stiže na "Old Traford"?

Autor:

Sport

12.02.2023

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mančester bi dobio strašno pojačanje, ukoliko dođe do ovoga.

POTRES NA OSTRVU: Legenda fudbala stiže na "Old Traford"?

Foto: Tanjug/AP

Paulo Dibala, jedan od najboljih fudbalera Rome ove sezone, mogao bi sledeće godine da  pojača ekipu Mančester junajteda.

Junajted muči muku sa napadačima, Marsijalu na leto ističe ugovor, Veghorst je tu do leta na pozajmici, kada se očekuje da se vrati u Barnli. Jasno je da "crvenim đavolima" treba pojačanje u napadu, a izbor će, po svemu sudeći, pasti na Argentinca.

Ono što Englezima olakšava posao u ovom transferu jeste činjenica da Dibala ima posebnu klauzulu u ugovoru, po kojoj bi "Olimpiko" mogao da napusti za samo 12 miliona evra, prenosi "San".

Foto: Tanjug/AP

Paulo Dibala u dresu Rome

Ove sezone je argentinski fudbaler odigrao 21 meč za ekipu koju sa klupe predvodi Žoze Murinjo, a postigao je ukupno 11 golova, uz sedam asistencija. Takođe, sa selekcijom "gaučosa" je osvojio zlatnu medalju na nedavno završenom Svetskom prvenstvu u Kataru.

Dibala je u "večni grad" stigao kao slobodan igrač, a pre toga je godinama nastupao za Juventus, odnosno Palermo. Takođe, bio je član argentinskog Instituta.

Argentinski igrač se i ranije dovodio u vezu sa Junajtedom, i to nakon što je Kristijano Ronaldo napustio klub, ali tada nije došlo do transfera.

Osim Paula Dibale, Junajted ima još nekoliko opcija u samom špicu napada, a kao glavne mete su još označeni i Hari Kejn, špic Totenhema, odnosno Viktor Osimen, koji nastupa za ekipu Napolija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading