DA SE NAJEŽIŠ! Potez Aleksandra Mitrovića LEDI KRV U ŽILAMA! (FOTO)

Autor:

Sport

03.02.2023

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji strelac u istoriji Srbije počinje dan na nesvakidašnji način.

DA SE NAJEŽIŠ! Potez Aleksandra Mitrovića LEDI KRV U ŽILAMA! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović strah je i trepet svim golmanima širom Premijer lige, ali i Evrope i sveta kada se nađe u dresu reprezentacije.

Rešeta Mitrogol mreže, pa je tako na 425 utakmica koje je odigrao za Teleoptik, Partizan, Anderleht, Njukasl i Fulam postigao čak 193 gola, a u dresu reprezentacije se na 79 mečeva 52 puta varao protivničke golmane.

Sada je Smederevac odlučio da sa svojim pratiocima na Instagramu odlučio da podeli svoju jutarnju rutinu. Kad god ustane, Aleksandar Mitrović uskoči u ledenu vodu i na taj način se oporavi i pripremi za sva iskušenja koja ga očekuju.

Republika

Foto: Printscreen/Instagram

Jutarnja rutina Aleksandra Mitrovića

 

Fulam će u 22. kolu Premijer lige igrati gradski derbi protiv Čelsija (petak, 21.00), a Mitrović je u zimskom prelaznom roku dobio i društvo iz Srbije pošto je klub pojačao Saša Lukić. Novi fudbaler Fulama na predstavljanju je rekao sledeće:

Video sam kako Fulam igra ove sezone. Dosta sjajnih fudbalera je igralo za klub u njegovoj istoriji. Trenutno imaju dosta sjajnih igrača, kao što je moj sunarodnik Aleksandar Mitrović - istakao je Saša Lukić po dolasku.

Fudbaleri Fulama trenutno se nalazi na sedmom mestu Premijer lige i na 21 utakmici ostvarili su devet pobeda, četiri remija i osam poraza uz gol razliku 32:30. Aleksandar Mitrović i ove sezone predvodi napad Fulama i trenutno je četvrti strelac lige sa 11 postignutih pogodaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading