NIJE DOBRO: Loša vest za Aleksandra Mitrovića i Fulam!

Autor:

Sport

03.01.2023

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I pored pobede, situacija je mogla biti dosta bolja za crno-bele iz Londona.

NIJE DOBRO: Loša vest za Aleksandra Mitrovića i Fulam!

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović

Fudbaleri Fulama napravili su sjajan rezultat, pošto su u meču 19. kola Premijer lige na gostujućem terenu savladali ekipu Lestera sa 1:0, a jedini pogodak je postigao Aleksandar Mitrović.

Igrao se 18. minut meča, kada je Vilijan sjajno proigrao srpskog napadača, koji je sjajno primio loptu, a onda odličnim udarcem matirao Denija Vorda za, ispostaviće se, jedini pogodak na utakmici.

Ipak, pred kraj duela desila se i loša stvar po srpskog napadača. Naime, Mitrović je u 79. minutu dobio žuti karton, peti od starta sezone, što po pravilima Premijer lige znači i suspenziju, tako da će Mitrogol propustit naredni meč svoje ekipe.

U pitanju je zaostali duel, koji će crno-beli iz Londona odigrati na svom terenu, protiv gradskog rivala Čelsija, a taj meč je zakazan za 12. januar. Zbog kartona, napadač reprezetnacije Srbije neće moći da pomogne svojim saigračima u borbi za nova tri boda, odnosno za četvrtu pobedu posle pauze zbog Mundijala u Kataru.

Posle 19. kola, ekipa Fulama se nalazi na visokoj sedmoj poziciji, a tome su doprinele tri vezane pobede protiv Kristal Palasa, Sautemptona i Lestera, pa sada ni izlazak u Evropu ne deluje kao nemoguća misija.

Srpski napadač je večerašnjim pogotkom stigao do brojke od 11 golova, čime se trenutno nalazi na četvrtom mestu liste strelaca u Engleskoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading