MITROVIĆ U CENTRU PAŽNJE! Trener Fulama saopštio VAŽNE VESTI!

Autor:

Sport

03.01.2023

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasna poruka trenera crno-belih iz Londona.

MITROVIĆ U CENTRU PAŽNJE! Trener Fulama saopštio VAŽNE VESTI!

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović

Fudbaleri Fulama nalaze se u odličnom ritmu, pošto su uspeli da vežu dve pobede nakon povratka sa pauze zbog održavanja Svetskog prvenstva u Kataru.

Nakon ubedljivog trijumfa od 3:0 protiv Palasa, crno-beli su trijumfovali i protiv Sautemptona, rezultatom 2:1, čime su stigli do osme pozicije u Premijer ligi.

I pored pobede protiv Sotona, srpski igrač Aleksandar Mitrović se nije upisao u strelce, a stigao je i da promaši penal u poslednjim minutima meča. Ipak, Marko Silva, trener Fulama, potvrdio je da će Srbin ostati prvi izvođač penala i ubuduće.

- Mitrović je naš izvođač penala, i kad bude sledeća prilika, on će opet biti taj koji će ga izvoditi - jasan je strateg Fulama.

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović u dresu Fulama

"Mitrogol" je na 14 utakmica za Fulam postigao deset golova, a priliku da popravi skor ima već na King Pauer stadionu, gde Fulam večeras gostuje Lesteru.

Nije tajna da bi mnogi klubovi želeli da ga vide u svojim redovima, ali Silva ima jasnu poruku.

- Šta bih poručio zainteresovanim klubovima? Da sam veoma srećan što je ovde otkako sam i ja, on je ovde srećan. Mi smo na početku ili negde na sredini procesa. I neke pozicije za nas je nemoguće da promenimo - zaključio je menažder Fulama.

Podsetimo, Fulam večeras igra meč 19. kola Premijer lige, a gostovaće igračima Lestera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading