MITROVIĆ MENJA KLUB? Trener Fulama se oglasio i odgovorio na NEUGODNO PITANJE!

Autor:

Sport

02.01.2023

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin je na ceni, ali da li će ostati u Londonu?

MITROVIĆ MENJA KLUB? Trener Fulama se oglasio i odgovorio na NEUGODNO PITANJE!

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović

Najbolji strelac u istoriji reprezentacije Srbije i najbolji igrač Fulama, Aleksandar Mitrović, iz prelaznog roka u prelazni rok na meti je brojnih klubova širom Starog kontinenta.

Mitrogol ipak ostaje u Fulamu gde već sada ima status legende, a da li će tu biti i posle zimske transfer pijace i dalje nije poznato.

Ovo pitanje dobio je i trener Fulama, Marko Silva, a na njega je pokušao da odgovori diplomatski.

Zadovoljan sam što je ovde sa nama i on je srećan ovde. Neke pozicije je nemoguće zameniti. Što se dolazaka tiče, neću komentarisati igrače koji su u drugim klubovima. Da, mi želimo da ojačamo tim i određene linije u ekipi, ali najvažniji igrači su ovde i naporno rade - rekao je Silva.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović u dresu Fulama

 

Ipak, kada se pročita između redova - izvesno je da Aleksandar Mitrović nije na prodaju i da će ostati u timu Fulama.

Ove sezone već je postigao deset golova i nalazi se na četvrtom mestu liste strelaca Premijer lige iza Tonija (11), Kejna (13) i neprikoslovenog Halanda (21).

Tokom karijere Aleksandar Mitrović nastupao je za Teleoptik, Partizan, Anderleht, Njukasl i Fulam. Ne treba naglašavati da je najdublji trag ostavio upravo u Fulamu za koji je odigrao 191 utakmicu i postigao ukupno 106 pogodaka.

Za reprezentaciju Srbije odigrao je 79 mečeva i postigao je 52 gola. Do sada je u klupskoj karijeri osvojio tri pehara - šampionat i Superkup Belgije sa Anderlehtom i Kup Srbije sa Partizanom, ostvario je dve promocije iz Čempionšipa u Premijer ligu (sa Njukaslom i Fulamom), a bio je deo U19 reprezentacije Srbije koja se popela na krov Evrope 2013. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading