PETAR MITIĆ PROGOVORIO O RAZVODU: "Trudili smo se sa sačuvamo brak" (FOTO)

Autor:

Zabava

02.01.2023

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Petar Mitić progovorio o razvodu od Ivane Pavković.

PETAR MITIĆ PROGOVORIO O RAZVODU: "Trudili smo se sa sačuvamo brak" (FOTO)

Foto: printscreen/instagram.com

Pevač Petar Mitić progovorio je navodnim pričama da se razvodi od supruge Ivane Pavković. Naime, dosta se spekulisalo da su njih dvoje stavili tačku na njihov brak, a Petar je odlučio da se oglasi. 

Ne krije da su se porodice sa obe strane nasikirale zbog priča o navodnom razvodu, pa je objasnio odakle su te spekulacije i potekle. 

Foto: Nikola Mutić

Ivana Pavković i Petar Mitić

 

- Desilo se to da su se opteretili i nasekirali brižni ljudi. Digao se "hajp" u medijskom smislu. Postoji grupa ljudi koja voli da čuje nešto lepo i ona druga koja voli skandal - rekao je Petar i dodao kako ih je zatekla vest o navodnom razvodu:

- U tom trenutku kad smo se trudili i čuvali brak, "bap" vest da se razvodimo. Zove novinarka Ivanu i pita da li se razvodimo, a nas dvoje, zagrljeni u krevetu. Kada je neko jak, možeš da pišeš o meni šta god hoćeš, ako ja znam da to nisam, neće to mene uzdrmati - istakao je Mitić za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading