BOŠKO PONOVO DIVLJA: Nemoj da se praviš LUD - sraman napad lidera ''Dveri'' na Orlića!

Autor:

Vesti

03.02.2023

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider ''Dveri'' ponovo napada!

BOŠKO PONOVO DIVLJA: Nemoj da se praviš LUD - sraman napad lidera ''Dveri'' na Orlića!

Foto: RTS/printscreen

Danas se u Skupštini Srbije nastavlja rasprava na posebnoj sednici na kojoj je predstavljen Izveštaj o Kosovu i Metohiji, a kojoj prisustvuje i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Tokom zasedanja Skupštine, lider pokreta''Dveri'', Boško Obradović, ubacio se u reč svojoj koleginici, onemogućavajući poslanici iz svoje poslaničke grupe da govori, iako je dobila reč od predsednika Skupštine, Vladimira Orlića.

Tom prilikom, Boško Obradović, još jednom je nastojao da izazove incident u Skupštini, te je tom prilikom Orliću uputio sledeće reči:

- Nemoj da se praviš lud! - i time nastojao da ometa sednicu na sve načine, pokušavajući na taj način da privuče pažnju javnosti.

Podsetimo, ovo nije prvo izazivanje incidenta u Skupštini Srbije. Juče su poslanici Dveri skandirali i zviždali pokušavajući da nadjačaju izlaganje predsednika Srbije.

Drže telefone, da se vidi koliki su huligani. Dali su 35 svetinja, sve smo ih obnovili! Važno je da su ljudi u Srbiji ovo mogli da vide - kad ponestane argumenata, oni bi da tuku nekoga - rekao je predsednik. 

Razlika između nas i njih je što je nama Srbija svetinja, a njima poslovnik. Razlika je u tome što smo mi pokazali da smo spremni i da člujemio i da saslušamo sve, a oni nisu spremni ni da čuju, ni da saslušaju ništa. A onda moraju da pogledaju sebe u lice i da saznaju da mi znamo o kakvim je kukavicama reč! Oni se nadaju Kosovu u Ujedinjenim nacijama, to je ono što njih boli. Tome se oni nadaju - kazao je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (29)

Loading
Saša

03.02.2023 13:03

Boško je ponovo napravio neprijatnu situaciju u Skupštini, baš kao i juče. Njemu je lepo ponašanje izgleda strano.

Goran

03.02.2023 13:03

Obradovic je poznat po tome da nipodastava zene, to je pokazao i u odnposu prema poslanici iz svojih redova.

Mile

03.02.2023 13:07

Bosko navikao da napada zene pa misli da ce svi da mu cute! Nemoj posle da njemu bude GDE BEZITE

Iva

03.02.2023 13:07

Gledam ovog Boška i nešto razmišljam: Predlažem da se uvede kao obavezan uslov pregled kod psihijatra pre dodele mandata poslanicima. Pa da vidimo ko će da prođe, a ovi koji ne prođu da im se barem pomogne uključivanjem u redovne terapije.