INCIDENT U SKUPŠTINI ŠTETI SRBIJI! Sin Dejana Pantića nakon haosa koji je opozicija pravila: TAKO SE NE BRANI KOSOVO!

Autor:

Vesti

03.02.2023

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dodao je i da su prisutni Srbi sa Kosova osećali sramotu.

INCIDENT U SKUPŠTINI ŠTETI SRBIJI! Sin Dejana Pantića nakon haosa koji je opozicija pravila: TAKO SE NE BRANI KOSOVO!

Foto: Kosovo Online

Predrag Pantić, sin Dejana Pantića

Tako se ne brani Kosovo, kaže Predrag Pantić, sin Dejana Pantića, srpskog policajca uhapšenog u decembru prošle godine na Jarinju, kaže da scene sa jučerašnje sednice Skupštine Srbije o Kosovu i Metohiji, kojoj je prisustvovao zajedno sa ostalim “herojima sa Kosova”.

Onakvi incidenti ne idu u prilog Srbiji.

Sama ideja da mi budemo prisutni na sednici na kojoj se raspravlja o jednom tako važnom pitanju predstavlja za nas čin poštovanja, ali i dokaz sloge i jednistva srpskog naroda na Kosovu – kaže Pantić za Kosovo online.

Međutim, kako Pantić dodaje, ono što se u toku sednice desilo, kada su članovi opozicionih stranaka prekinuli zasedanje baš u trenutku dok je predsednik Srbije Aleksandar Vučić čitao imena heroja sa KiM, nije bilo prijatno.

Nije bilo nimalo prijatno, pogotovo što je tad predsednik izgovarao naša imena. Imali smo osećaj sramote i mislim to nije način da se brani Kosovo niti da se pokaže srpska sloga oko jednog ovako bitnog pitanja, već može samo da se iskoristi u negativnom kontekstu – rekao je Pantić.

Pantić je dodao da jučerašnji incident u Skupštini šalje jako lošu sliku široj javnosti, a Srbima na KiM ne donose ništa dobro, piše Kosovo online.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading