PREOKRET! Bomba sa Apenina - transfer koji će uzdrmati Srbiju na pomolu!

Autor:

Sport

30.01.2023

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponuda je više nego primamnjiva, čeka nas zanimljiv finiš prelaznog roka.

PREOKRET! Bomba sa Apenina - transfer koji će uzdrmati Srbiju na pomolu!

Foto: Starsport

Crvena zvezda - TSC

Srpski klubovi nisu bili preterano aktivni u zimskom prelaznom roku.

Transferi najvećih timova faktički se mogu nabrojati na prste jedne ruke, a u finišu fudbalske pijace ove zime moglo bi da dođe do jako zanimljivog dogovora.

Naime, napadač TSC-a, 19-godišnji Petar Ratkov, nalazi se na meti Parme. Ovo su potvrdili i brojni belgijski mediji koji su istakli da je sada Anderleht, koji je želeo Ratkova, u podređenom položaju u odnosu na tim iz Serije B pre svega zbog finansijske ponude.

A ona je - više nego primamnjiva!

 

 

Naime, Parma je spremna da za Ratkova izdvoji dva miliona evra, ne fiksno, ali kroz bonuse koji su lako ostvarivi. Anderleht traži napadača, ali ne može da parira Parmi, pa je veoma moguće da će Ratkov put Apenina.

TSC bi prodajom Ratkova nastavio sa odličnim transferima jer je letos prodao Mihajla Banjca Krasnodaru za 1.600.000 evra. 

Petar Ratkov ponikao je u TSC-u, a ove sezone pružao je fenomenalne partije u Superligi Srbije. Odigrao je 19 utakmica u našem elitnom rangu, postigao je četiri, a namestio jedan gol. U Kupu je na dve utakmice uspeo jednom da se upiše u strelce. 

Za mladu reprezentaciju Srbije Ratkov je odigrao dva meča i jednom je tresao mrežu, dok je za omladince osam puta bio na terenu uz tri postignuta gola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading