TRANSFER BOMBA: Nekadašnje dete Čukaričkog stiglo u Real!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

30.01.2023

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zapadna grupa srpskoligaškog karavana još jednom potvrđuje da će tokom predstojećeg proleća biti jedno od najzanimljivijih fudbalskih takmičenja u Srbiji.

TRANSFER BOMBA: Nekadašnje dete Čukaričkog stiglo u Real!

Foto: FK Real Podunavci

Klubovi Srpske lige Zapad nastavljaju sa jačanjem svojih rostera i već sada se može reći da bi mnoge ekipe ovog ranga takmičenja namučile i superligaške klubove.

 

Ekipa Real Podunavci, jesenji deo sezone okončala je na devetoj poziciji trećeg stepana takmičenja sa skorom pet pobeda, tri remija i sedam poraza i svi u Podunavcima se nadaju da će klub bez većih problema uspeti da sačuva status srpskoligaša.

U tom cilju rukovodstvo kluba uveliko radi na jačanju igračkog kadra. Dres Reala tokom zimske pauze već su zadužili Almir Brunčević, nekadašnji fudbaler Novog Pazara, Tutina, Sloge iz Požege i Sloge iz Bajine Bašte, kao i Željko Žerađanin iza kojeg je bogata igračka karijera, a između ostalih klubova, nastupao je za čačanski Borac, Slogu iz Kraljeva, Smederevo, OFK Vršac, Radnički 1923 iz Kragujevca,...

Pored navedenih fudbalera, dres Reala u narednom periodu poneće i Mateja Dukić.

 

Reč je o mladom, dvadesetjednogodišnjem fudbaleru koji igra na poziciji levog beka, a u Podunavce stiže iz ekipe pribojkog FAP-a.

Dukić je prošeo fudbalsku školu beogradskog Čukaričkog, a zatim je nastupao za kragujevački Radnički 1923, Sušicu iz Kragujevca i već pominjani FAP iz Priboja.

Novi član Reala iza sebe ima i superligaškog iskustva, a bio je i član svih mlađih selekcija nacionalnog tima Srbije.

Sva trojica pomenutih fudbalera priliku za debi u dresu Reala imaće na startu prolećnog dela sezone, kada ekipa iz Podunavca gostuje Slogi iz Požege.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading