KONAČNO: Partizan ima prvo zimsko pojačanje! Kolumbijac oblači crno-beli dres! (VIDEO)

Autor:

Sport

28.01.2023

23:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema saznanjima "Sportskog žurnala", klubovi su se dogovorili da Moreno dođe u Humsku na pozajmicu do kraja ove sezone.

KONAČNO: Partizan ima prvo zimsko pojačanje! Kolumbijac oblači crno-beli dres! (VIDEO)

Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

Gordan Petrić

Aktivirao se Partizan u smiraj prelaznog roka. Po svemu sudeći dovešće egzotičnog novajliju, pošto je ugovorio angažman Klivera Morena.

U pitanju je 22-godišnji kolumbijski defanzivni vezista, trenutno pod ugovorom sa tamošnjim Miljonariosom. Prema saznanjima "Sportskog žurnala", klubovi su se dogovorili da Moreno dođe u Humsku na pozajmicu do kraja ove sezone, a pod uslovom da ispini očekivanja, crno-beli bi na leto imali mogućnost da ga otkupe od Južnoamerikanaca.

Očekuje se da Kliver Moreno tokom naredne sedmice doputuje u Beograd i stavi se na raspolaganje stručnom štabu. S obzirom da je propustio pripremni period u Turskoj, nije relano da debituje na prolećnoj premijeri u Kruševcu, ali će u Partizanu pokušati da ga spreme za dvomeč sa Šerifom u baražu vrednom plasmana u osminu finala Lige konferencije.

Kliver Moreno je prošao mlađe kategorije Miljonariosa, za prvi tim je odigrao 34 utakmice, a bio je omladinski reprezentativac Kolumbije i učesnik Prvenstva Južne Amerike za igrača uzrasta do 20 godina, održanog u Čileu 2019.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading