DOMINACIJA EMBIDA NAD DENVEROM: Jokić nije mogao sam protiv FENOMENALNOG Kamerunca!

Autor:

Sport

28.01.2023

23:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatna partija centra Seventisiksersa.

DOMINACIJA EMBIDA NAD DENVEROM: Jokić nije mogao sam protiv FENOMENALNOG Kamerunca!

Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Denver Nagetsa poraženi su od Filadelfije Seventisiksersima rezultatom 126:119 u spektakularnom meču. Fantastičnu utakmicu obeležio je MVP duel najboljih centara NBA lige koji je pripao Džoelu Embidu.

 

Sjajno je Denver započeo ovu utakmicu pre svega ofanzivno. Dali su Nagetsi 73 poena za poluvreme i vodili su 15 razlike. Nikola Jokić je rutinski rešavao svoje duele sa Džoelom Embidom, ali se sve izmenilo u trećem periodu.

Odmah je krenula serija Siksersa, a Denver je pogodio prvi koš iz igre tek nakon tri minuta igre. Filadelfija se tada već vratila na 77:73. Oporavio se Denver i do kraja četvrtine opet izgradio 15 poena viška, ali je i dozvolio seriju 12-0 za manje od dva minuta kojom se Filadelfija još jednom vratila. Stvar u svoje ruke uzeo je Džoel Embid koji je predvodio svoju ekipu na maestralan način do zasluženog trijumfa.

Embid je meč završio sa čak 47 poena, 18 skokova i 5 asistencija, dok je Nikola Jokić imao "samo" 24 poena, 7 skokova i 9 asistencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading