SLAVNI FRANCUZ SE VRAĆA KUĆI: Nikolas Batum uskoro u Evroligi (FOTO)

Autor:

Sport

28.01.2023

19:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni dani su iza člana LA Klipersa, karijera se bliži kraju, a kao i ostalim Evropljanima predviđa se povratak u rodnu zemlju, u ekipu Asvela.

SLAVNI FRANCUZ SE VRAĆA KUĆI: Nikolas Batum uskoro u Evroligi (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Nikolas Batum (34, 203), sjajni francuski košarkaš koji može da pokriva pozicije beka i krila trenutno igra svoju 15. sezonu u NBA ligi. Slavni dani su iza člana LA Klipersa, karijera se bliži kraju, a kao i ostalim Evropljanima predviđa se povratak u rodnu zemlju, u ekipu Asvela.

 

 

Prvi čovek pometog francuskog kluba i nekadašnja NBA zvezda, Toni Parker, nagovestio je mogući dolazak Batuma naredne sezone, a sada su upitali Nikolasa šta misli o tome.

- Možda. Ne znam, NBA mi odgovara i obožavam tu ligu, pa ću koristiti njene prednosti sve dok mogu. Trenutno igram u najboljoj ligi i najboljem timu na svetu, to je poklon koji ne smem da ispustim - objasnio je Batum, prenosi "Mundo Deportivo".

On trenutno ima dvogodišnji ugovor vredan 22 miliona dolara pa nije realno da se odrekne tog novca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading