NEMA VREMENA ZA ODMOR: Ivanović oprezan pred gostovanje u Železniku!

Autor:

Sport

28.01.2023

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni strateg rekao je da će u predstojećem meču ABA lige protiv FMP-a morati, pre svega, da odgovori na energiju popularnih "pantera".

NEMA VREMENA ZA ODMOR: Ivanović oprezan pred gostovanje u Železniku!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde nemaju mnogo vremena za odmor nakon utakmice 21. kola Evrolige, jer ih u narednih 6 dana očekuje vrlo naporan ritam i tri utakmice. Prva na programu već je u nedelju od 15 sati kada crveno-beli igraju meč 17. kola protiv ekipe FMP u Železniku.

Svoja očekivanja pred duel izneli su trener Duško Ivanović i Ognjen Dobrić.

Republika

Foto: Starsport

Duško Ivanović

- Već smo se okrenuli narednoj utakmici, a to je duel sa FMP-om. Vrlo talentovana ekipa, koja igra dobru energičnu košarku sa puno trčanja i tranzicije. Imaju dobre rezultate i svoju ambiciju, Očekivano je da ovako mlad tim koji je pojačan sa vrlo dobrim strancima igra sa mnogo energije i na to ćemo morati da odgovorimo. Zaista nemamo mnogo vremena za odmor i pripremu ove utakmice, ali raspored je takav kakav je. - rekao je trener crveno-belih.

- Dobro poznajemo ekipu FMP. Odlično igraju i ove sezone, imaju svoj prepoznatljiv stil igre i što je važno i dobre rezultate. Malo je vremena, ušli smo u mini ciklus u kome ćemo odigrati nekoliko vrlo teških utakmica u kratkom vremenskom periodu, ali moraćemo da odgovorimo već u nedelju čvrstom i odgovornom igrom - istakao je Ognjen Dobrić.

Republika

Foto: Starsport

Ognjen Dobrić

Već u ponedeljak ekipa putuje u Italiju gde je u utorak i četvrtak očekuju utakmice sa Virtusom i Armanijem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (1)

Loading
Dule

29.01.2023 14:02

Niste stavili da igraju sa energijom u naslov? Direktive moraju da se postuju. Ko li ce da pobedi, sta mislite?