SRCE PREPUKLO OD TUGE, LOZNICA ZANEMELA: Milisavu javili da mu je gluvonemi brat umro u Sloveniji, samo sat vremena kasnije i sam preminuo!

Autor:

Hronika

28.01.2023

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Milisav je, u jednom trenutku, otišao iza kuća, nije ga bilo neko vreme, onda su ga ukućani, komšije i prijatelji tražili i pronašli mrtvog.

SRCE PREPUKLO OD TUGE, LOZNICA ZANEMELA: Milisavu javili da mu je gluvonemi brat umro u Sloveniji, samo sat vremena kasnije i sam preminuo!

Foto: ST/V. LUKIĆ

Telo

Večeras, nešto pre 17 časova, umro je, iznenada, u dvorištu porodične kuće Milisav Maksimović (49), pošto je samo manje od sat vremena pre toga obavešten da mu je umro brat Milan (47) u Sloveniji.

Milan, inače gluvonem, bio je u Sloveniji, gde je igrao utakmice sa gluvonemima, u organizaciji njihovih udruženja, što je često činio. Bio je vrstan fudbaler, koji je, i dalje, igrao "kao mladić“. Uzroci njegove smrti su još, zvanično, nepoznati, prenose Novosti.

Poznato je da je njegov brat teško primio tu vest.

Jauci su se čuli na sve strane oko njihove kuće, nedaleko od železničke pruge i stanice.

Milisav je, u jednom trenutku, otišao iza kuća. Nije ga bilo neko vreme, onda su ga ukućani, komšije i prijatelji tražili i pronašli mrtvog. Lekari su samo konstatovali smrt.

- Klasičan primer kako je bratovljevo srce "puklo“ od tuge. Živeli su u istom dvorištu. Milisav je imao troje dece, a Milan dvoje - pričaju rođaci Maksimovića iz Tršića kod Loznice, koji su odmah došli, ne sluteći da jednu tragediju prati, istovremeno i druga.

Jecaji, tuga, muka i bol ne prestaju. Pored dece i supruga za dvojicom Maksimovića, inače divnih i časnih, i pre svega vrednih ljudi, plaču i jauču njihova čeljad i majka Milanka.

- Ni u najcrnjem snu nismo mogli ovako nešto da usnimo. Kakvi su to momci, delije, karakteri... Eto, zato su se ljudi "slili“ u njihovo dvorište, da teše, pomognu, ali utehe nema - kaže ujak Milanov i Milasavljev Milutin Matić iz Vukovog Tršića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading