VELIKI KLUBOVI NISU ZA SVAKOGA: Treneri deluju NEPREPOZNATLJIVO! Englez pokrenuo lavinu - stres je učinio svoje!

Autor:

Sport

19.01.2023

15:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbal nije samo uživanje.

VELIKI KLUBOVI NISU ZA SVAKOGA: Treneri deluju NEPREPOZNATLJIVO! Englez pokrenuo lavinu - stres je učinio svoje!

Foto: Starsport

Dejan Stanković i Aleksandar Stanojević

Mnogi fudbalski treneri sanjaju klupe velikih klubova, međutim, retki su svesni koliko je to stresan posao.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Stadion Barselone "Nou Kamp"

Čelsi je u najvećoj krizi još od 1995. godine, a naravno da je najviše pod lupom novi menadžer Grejem Poter. Perspektivnom stručnjaku poveren je dugoročni projekat, ali posle nekoliko kikseva šuška se i o rastanku nakon samo četiri meseca. Ukoliko dođe do toga, za uspomenu će ostati podočnjaci koje je zaradio na "Stamford bridžu".

 

 

Crvena zvezda je najveći klub na našim prostorima i tu nema dileme. Ekipa iz Ljutice Bogdana konstantno teži ka osvajanju trofeja i iskoracima na evro-sceni, a koliko je teško raditi na popularnoj Marakani svedoče i fizičke promene kod nekolicine trenera.

Republika

Foto: Starsport

Stadion "Rajko Mitić"

Slaviša Stojanović sedeo je na klupi Crvene zvezde u sezoni 2013/14. Slovenački stručnjak osvojio je titulu prvaka Srbije koju su "delije" čekale šest godina. Koliko se Stojanović promenio nakon 37 utakmica kao strateg crveno-belih možete pogledati i sami:

Republika

Foto: Starsport

Slaviša Stojanović

Poslednji u nizu svakako je Dejan Stanković. Popularni Mister je krajem avgusta prošle godine kormilo prepustio Milošu Milojeviću i vratio se u Italiju. Nedugo zatim Stanković je preuzeo Sampdoriju, a posledice vođenja voljenog kluba jasno se vide. Deki je za nešto manje od tri godine znatno posedeo, a podočnjaci i bore su na kraju njegovog mandata izraženije.

Republika

Foto: Starsport

Dejan Stanković

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading