HRVATI MU OVO NEĆE OPROSTITI: Stanojević u Konju dovodi najboljeg igrača i ikonu komšija!

Autor:

Sport

19.01.2023

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Turci spremaju transfer "bombu".

HRVATI MU OVO NEĆE OPROSTITI: Stanojević u Konju dovodi najboljeg igrača i ikonu komšija!

Foto: Profimedia/Twitter printscreen/@konyaspor

Najbolji igrač splitskog Hajduka Marko Livaja (29) nalazi se na meti Konje koju sa klupe predvodi Aleksandar Stanojević.

 

 

- Nakon dolaska Stanojevića dogovoreno je da se dovede pojačanje u napadu. Konja želi hrvatskog reprezentativca Marka Livaju - pišu turski mediji.

Livaja trenutno u Hajduku zarađuje oko 700.000 eura godišnje, a Konja mu navodno nudi trogodišnji ugovor vredan 6.000.000 evra. Pomenutu ponudu hrvatski Runi će teško odbiti, a čeka se samo da turski klub zvanično prezentuje uslove iskusnom napadaču, ali i klubu sa Poljuda.

Ove sezone Marko Livaja je za Hajduk postigao 11 golova uz devet asistencija na 21. nastupu za "bile". Renomirani "transfermarkt" njegovu tržišnu vrednost procenjuje na 8.000.evra.

Marko Livaja je tokom svoje karijere promenio veliki broj klubova. Nastupao je za Inter, Lugano, Ćezenu, Atalantu, Rubin, Empoli, AEK... Za reprezentaciju Hrvatske upisao je 20 utakmica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading