MRKELA POTVRDIO! Krunić je novi trener!

Autor:

Sport

16.01.2023

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvanično!

MRKELA POTVRDIO! Krunić je novi trener!

Foto: Starsport

Upravni odbor OFK Beograda imenovao je svog bivšeg igrača za novog šefa stručnog štaba. Reč je o iskusnom strategu Simi Kruniću.

Krunić će s radom početi u sredu, 18. januara, za kad je zakazan početak priprema srpskoligaša sa Stare Karaburme.

- Želeli smo trenera sa iskustvom i rezultatima iza sebe. Krunić ispunjava takve kriterijume. Tražili smo i trenera koji će prihvatiti tešku obavezu da OFK Beograd vrati u viši rang. Kruniću nas je uverio da je takav zahtev motiv više da se vrati u klub - rekao je sportski direktor OFK Beograda Andrej Mrkela.

Republika

Foto: fkcukaricki.com

Simo Krunić

Krunić je fudbalsku karijeru počeo u sarajevskom Željezničaru. Od 1992. do 1994. igrao je za OFK Beograd. Tokom karijere je igrao u klubovima iz Južne Koreje i Grčke, a kratko se zadržao i u Čukaričkom. U trenerskoj karijeri vodio je više domaćih i inostranih klubova.Tokom 2009. je već sedeo na trenerskoj klupi OFK Beograda. Najveći uspeh je ostvario sa Jagodinom osvajanjem Kupa Srbije 2013. Poslednji posao je imao u Radniku iz Surdulice.

- OFK Beograd mi je pomogao u najtežem periodu karijere. Dugo godina sam čekao priliku da se odužim. Situacija u klubu je teška, ali se iz dana u dan menja na bolje. Imamo dva meseca da napravimo ekipu koja će se uključiti u borbu za plasman u Prvu ligu. Verujem da ćemo uspeti - rekao je Krunić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading