ZVANIČNO! OFK Beograd ima novog sportskog direktora!

Autor:

Sport

28.12.2022

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novoizabrani Upravni odbor OFK Beograda imenovao je danas Andreja Mrkelu za novog sportskog direktora, saopšteno je iz kluba.

ZVANIČNO! OFK Beograd ima novog sportskog direktora!

Foto: OFK Beograd

Mrkela je dužnost preuzeo od Miška Mirkovića i zadužen je za rad svih selekcija OFK Beograda: 

- Obaveza mi je da pomognem klubu u kome sam fudbalski ponikao. Situacija je teška i to niko ne krije. Pokušaćemo da u naredna dva meseca pojačamo tim, ali u isto vreme moramo da obnavljamo i omladinsku školu. Prioritet je za sada na prvom timu. Krajnji cilj je povratak OFK Beograda u Superligu, međutim prethodno moramo da se vratimo u Prvu ligu - rekao je Andrej Mrkela.

On je prethodne dve godine radio kao skaut Crvene zvezde, gde je njegov otac Mitar, takođe bivši fudbaler OFK Beograda, sportski direktor.

Funkcija sportskog direktora je prvi posao u klupskoj administraciji koju obavlja.

- OFK Beograd je dao mnogo reprezentativaca i poznatih sportskih radnika. Ovo je klub koji daje veliku šansu. Rezultati na terenu su jedino merilo kvaliteta rada. Verujem da ćemo biti uspešni - rekao je Andrej Mrkela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading