REN SRUŠIO PSŽ: Šok u Francuskoj - Parižanima se drma tron!

Autor:

Sport

15.01.2023

22:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iznenađenje u režiji Hamarija Traorea.

REN SRUŠIO PSŽ: Šok u Francuskoj - Parižanima se drma tron!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Rena savladali su na svom terenu ekipu PSŽ-a rezultatom 1:0, u meču 19. kola francuske Lige 1.

Jedini gol na meču postigao je Hamari Traore, koji je u 65. minutu iskoristio asistenciju Trufera i matirao Donarumu za veliko slavlje domaćih navijača.

Videli smo od starta vrlo izjednačen susret, a PSŽ nikako nije uspevao da stvori ozbiljniju priliku pred domaće ekipe, pa se na veliki odmor otišlo bez golova.

U istom ritmu se nastavilo i u drugom poluvremenu, gde je Ren bio ravnopravan rival moćnijim Parižanima, a onda je i iskoristio svoju šansu i preko Traorea stigao do vođstva u 65. minutu meča. Pokušavao je PSŽ do kraja da izjednači, prilike su imali Mbape i Bernat, međutim, promene rezultata nije bilo, pa je Ren stigao do velika tri boda, koja su ga dovela do deobe treće pozicije u prvenstvu.

Sa druge strane, prednost "svetaca" se sve više topi, pa trenutno imaju samo tri boda prednosti u odnosu na drugoplasirani Lans, odnosno pet bodova više od ekipe Marseja, koja je na trećoj poziciji.

U narednom kolu, PSŽ će priliku za bodove tražiti protiv Remsa, u utakmici koja je na programu tek 29. januara. Pre toga ih čeka duel sa velikim zvezdama fudbala u Saudijskoj Arabiji, gde ćemo videti okršaj Lionela Mesija i Kristijana Ronalda, a zatim Parižane čeka i obaveza u kupu, gde će gostovati ekipi Pai de Kasel.

Sa druge strane, Ren u kupu igra protiv Marseja, a zatim će u prvenstvu gostovati ekipi Lorijena.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO 

Komentari (0)

Loading