KRAJ SEZONE! ŠOKANTNA vest - NAJBOLJI fudbaler doživeo UŽASNU POVREDU!

Autor:

Sport

03.01.2023

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katastrofalna vest za sve navijače.

KRAJ SEZONE! ŠOKANTNA vest - NAJBOLJI fudbaler doživeo UŽASNU POVREDU!

Foto: Tanjug/AP

Lionel Mesi i Martin Terije

Martin Terije, najbolji fudbaler Rena, doživeo je užasnu povredu, pošto je na startu 2023. godine pokidao ligamente kolena, pa je na taj način okončao ovu sezonu.

U pokušaju da dođe do lopte, prilikom duela sa jednim fudbalerom Nice, levokrilnom vezisti su stradali prednji ukršteni ligemanti desnog kolena, što se smatra jednom od najtežih povreda profesionalanog sportiste. Osim kidanja ligamenata, usput je oštećen i meniskus, a prema prvim prognozama sjajnog ofanzivca čeka duga pauza.

Terije će najpre morati na operaciju, posle toga sledi rehabilaticioni program i pretpostavka je da se na teren neće vraćati do kraja aktuelne sezone. Da stvar bude gora, Terije verovatno neće biti spreman ni za početak naredne godine, pošto ga prema prvim procenama čeka minimum osam meseci pauze, a trebaće mu vreme i da uđe u takmičarski ritam.

- Ovo su izuzetno emotivni trenuci. Svi igrači su čim su saznali za težinu povrede probali da uteše Martina - rekao je trener Ženesio.

Ren se bori za plasman u Ligu šampiona, pošto je trenutno peti na tabeli Lige 1, a ima i ambicije u Ligi Evrope, gde će protiv ukrajinskog Šahtjora igrati baraž vredan plasmana u osminu finala.

Martin Terije je ove sezone postigao devet golova, a upisao je i četiri asistencije u dosadašnjem delu sezone u francuskom prvenstvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading