JOVANOVIĆ RAZOČARAN POSLE PORAZA: Previše smo respektovali Zvezdu

Autor:

Sport

15.01.2023

23:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Budućnosti je očekivao više od svojih pulena.

JOVANOVIĆ RAZOČARAN POSLE PORAZA: Previše smo respektovali Zvezdu

Foto: Starsport

Vladimir Jovanović

Košarkaši Budućnosti nisu pružili ozbiljniji otpor Crvenoj zvezdi u derbiju AdmiralBet ABA lige, pošto je tim sa Malog Kalemegdana ostvario ubedljiv trijumf.

Posle meča je svoje impresije izneo strateg Podgoričana Vladimir Jovanović.

Zvezda je objektivno bolja ekipa od nas i zasluženo je stigla do pobede. Rekao sam pre utakmice da moramo da budemo na vrhunskom nivou od prvog do poslednjeg minuta, da padova ne sme da bude. Momci su dali sve od sebe, podrška navijača je bila vrhunska, ali nismo uspeli da stignemo do iznenađenja - rekao je Jovanović posle meča.

Republika

Foto: Starsport

Vladimir Jovanović

Nastavio je u istom ritmu.

Napravili smo dosta grešaka u napadu, imali smo mnogo izgubljenih lopti, promašivali smo iz otvorenih pozicija, stekao sam utisak da smo previše respektovali Zvezdu. Zvezda zaslužuje respekt, ali smatram da smo preterali u meču koji je ostao iza nas. Očekujem reakciju već u narednom meču, očekujem mnogo bolju partiju i pobedu protiv Šljonska u narednoj rundi Evrokupa. To je odlika pravih ekipa, da izvuku pouke, ustanu posle poraza i vrate se u pobednički ritam - podvukao je Jovanović.

***

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading