NAJVEĆA ZARADA U POSLEDNJIH SEDAM GODINA: Crveno-beli prodali reprezentativca u Bundesligu! Uzeli i procente od sledećeg transfera

Autor:

Sport

06.01.2023

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Završen veliki posao.

NAJVEĆA ZARADA U POSLEDNJIH SEDAM GODINA: Crveno-beli prodali reprezentativca u Bundesligu! Uzeli i procente od sledećeg transfera

Foto: Starsport

Reprezentativac Srbije u mlađim kategorijama Jovan Milošević napustiće Vojvodinu i karijeru će nastaviti u nemačkoj Bundesligi.

Novosadska "stara dama" je dogovorila prodaju 17-godišnjeg centarfora u Štutgart, za 1.200.000 evra, uz 12 procenata od sledećeg transfera, piše "Mozzart sport".

Republika

Foto: Starsport

Jovan Milošević dobija nagradu za najboljeg strelca kadetskog Evropskog prvenstva

Podsetimo, za najboljeg strelca kadetskog Prvenstva Evrope prošle godine je zainteresovana bila i Crvena zvezda, ali je mladi napadač želeo da pređe u redova "švaba", sa kojima će potpisati četvorogodišnji ugovor.

To je Vojvodini najveća prodaja još od leta 2015. godine, kada je Mijat Gaćinović napustio klub za 50.000 evra više nego Milošević. Ujedno, to je bila i poslednja sedmocifrena prodaja "lala" do ovog transfera Miloševića u Štutgart.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading