UDES KOD POŽEGE! Vozač zaspao za volanom! Ima povređenih, među njima i deca

Autor:

Hronika

06.01.2023

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija apeluje da ako ste umorni ne sedate za volan.

UDES KOD POŽEGE! Vozač zaspao za volanom! Ima povređenih, među njima i deca

Foto: Republika.rs

U blizini Požege, na magistralnom putu, danas oko 15.30 dogodio se udes kada je vozač zaspao za volanom i udario u drugi automobil prešavši u traku kojom su se kretala vozila iz suprotnog smera.

Smrtne posledice su izbegnute na sreću, ali je povređeno je najmanje troje ljudi.

Republika

Foto: Republika.rs

Udes, Požega

 

- Jedna odrasla osoba je teško povređena usled preloma butne kosti, dok je dvoje dece zadobilo povrede na licu. Pored na licu mesta utvrđenih preloma nosne kosti, oba deteta se žale na bolove u glavi - otkriva za Republiku jedan od očevidaca udesa kojeg smo zatekli na licu mesta i koji nam je i otkrio da je umor krivac za udes.

Policajac koji je obezbeđivao lice mesta na koje su dva vozila hitne pomoći brzo stigla, apeluje na sve vozače da umorni i pod dejstvom alkohola ne kreću na put.

- Praznici su i prilika je da se ljudi opuste, ali ako su pili ili osećaju umor najpre moraju da odspavaju i odmore se pa tek onda sednu za volan. Posledice koje mogu da izazovu u stanju pijanstva i umora mogu biti katastrofalne i to se uvek mora imati u vidu. Bolje da tamo gde su namerili stignu kasnije nego nikada ili pak kao invalidi, zar ne - poručuje iskusni policajac.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading