TRIO SE NIJE pojavio na pripremama crveno-belih!

Autor:

Sport

27.12.2022

19:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasio se trener kluba i sportski direktor!

TRIO SE NIJE pojavio na pripremama crveno-belih!

Foto: Starsport

Fudbaleri Vojvodine zvanično su danas počeli pripreme za nastavak sezone, saopštio je novosadski klub.

Sportski direktor crveno-belih iz Novog Sada Marko Jovanović poželeo je igračima dobrodošlicu pred početak priprema i nastavak sezone. Nakon toga igrači su istrčali na teren FC "Vujadin Boškov" gde će biti i odrađen prvi deo priprema.

Republika

Foto: Starsport

FK Vojvodina

Fudbaleri Vojvodine treniraće u Novom Sadu do 11. januara, nakon čega sledi put u Tursku na glavni deo priprema. Tokom perioda od 12. do 27. januara, novosadski klub će odigrati šest kontrolnih utakmica, a imena protivnika biće naknadno poznata.

Šef stručnog štaba Vojvodine Milan Rastavac je na prvom spisku objavio imena 32 igrača, ali je na prvom treningu prisustvovalo 29 fudbalera. Mirko Topić, Veljko Simić i Iv Baraj su iz opravdanih razloga propustili prvi trening, ali će se ekipi priključiti od sutra.

Vojvodina je prvi sezone u Superligi Srbije završila na petom mestu na tabeli sa 33 boda. Novosađani su izborili i plasman u četvrtfinale Kupa Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading