POTRES NA APENINIMA! Srpski reprezentativac blizu TRANSFERA KARIJERE!

Autor:

Sport

27.12.2022

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hoće li se ispuniti pisanje medija?

POTRES NA APENINIMA! Srpski reprezentativac blizu TRANSFERA KARIJERE!

Foto: Starsport

Sergej Milinković-Savić, reprezentativac Srbije i jedan od ključnih igrača naše selekcije, nalazi se na meti Juventusa, prenosi "Gazeta delo Sport".

Srpski vezista je godinama u Laciju, svaki prelazni rok se dovodi u vezu sa nekim od evropskih velikana, međutim, do transfera i dalje nije došlo. Za to će pokušati da se pobrinu crno-beli iz Torina koji su spremili ponudu od 40 mliona za klub iz Rima.

Na sredini terena, Juventus će ostati bez Rabioa, koji neće produžiti ugovor sa ekipom, a "Bjankoneri" se nadaju da će uspeti da prodaju Vestona Mekenija, čime će finansirati transfer srpskog igrača.

Foto: Starsport

Sergej Milinković Savić u dresu Srbije

U međuvremenu Mauricio Sari se posvetio ekskluzivno Sergeju Milinkoviću Saviću i Ćiru Imobileu, budući da shvata da je ostvaranje cilja kluba, povratak u Ligu šampiona, direktno vezan za nastupe pomenutog tandema. Samo sa najboljlim Sergejom i Čirom, rimski klub može da gaji nadu da će igrati u sledećoj sezoni Ligu šampiona.

Sergej je ove sezone odigrao 14 mečeva za Lacio u okviru Serije A, a uspeo je da postigne tri gola, uz sedam asistencija. Prošla sezona mu je bila najbolja u karijeri, pošto je upisao po 11 golova i asistencija.

Ipak, dobre igre nije uspeo da prenese na nastup u selekciji Srbije na Mundijalu u Kataru, pošto osim dobre predstave protiv Kameruna, nismo mnogo toga videli od Milinkovića-Savića.

Pre Lacija, nastupao je godina dana za belgijski Genk, u koji je stigao iz Vojvodine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading