VELIKO PRIZNANJE: Srpski igrač dobio SJAJNE VESTI posle Mundijala u Kataru!

Autor:

Sport

13.12.2022

08:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegove dobre igra nisu prošle neopaženo.

VELIKO PRIZNANJE: Srpski igrač dobio SJAJNE VESTI posle Mundijala u Kataru!

Foto: Tanjug/AP

Filip Kostić, levi krilni fudbaler Juventusa i reprezentacije Srbije, proglašen je za igrača meseca u italijanskom Juventusu.

Nagrada se odnosi na mesec novembar, tokom kog je "Stara dama", je na pogon srpskog reprezentativca, stigla do tri trijumfa na poslednje četiri utakmice.

Na startu novembra je Juve doživeo poraz od PSŽ-a, čime je njegov nastup u Ligi šampiona okončan, ali je zatim usledila serija od tri pobede u najvišem rangu italijanskog fudbala, a zbog partije u tim mečevima je Kostić i nagrađen.

Foto: Tanjug/AP

Filip Kostić u dresu Juventusa

Crno-beli iz Torina su stigli do pobeda protiv Intera, Verone i Lacija,  čime su nagovestili da izabranike Masimilijana Alegrija čekaju bolji dani po povratku igrača sa Svetskog prvenstva u Kataru, jer se Juve trenutno nalazi na trećoj poziciji u Seriji A, iza Napolija i Milana.

Situaciju je ipak poljuljala ostavka koju je podneo Andrea Anjeli, ali i cela uprava, pa će taj problem "bjankoneri" morati ubrzo da reše.

Kostić je u Torino stigao na početku ove sezone, a za sada je na 21 meču u crno-belom dresu upisao gol i pet asistencija. Bio je član i reprezentacije Srbije na Mundijalu u Kataru, koja je takmičenje završila sa samo jednim bodom u grupi G, ali je Kostić pružio sasvim solidne partije u duelima sa Kamerunom i Švajcarskom, dok protiv Brazila nije igrao zbog povrede.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading