BOMBA U NOVOM SADU: Vojvodina prodaje ČUDO OD DETETA višestrukom šampionu Nemačke!

Autor:

Sport

12.12.2022

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato i koliko bi trebalo da zarade.

BOMBA U NOVOM SADU: Vojvodina prodaje ČUDO OD DETETA višestrukom šampionu Nemačke!

Foto: Starsport

FK Vojvodina

Zimski prelazni rok kuca na vrata, a jedna od bombi mogla bi da eksplodira u Novom Sadu.

Jovan Milošević je 17-godišnje čudo od deteta i za sada je skupio tek četiri meča za Vojvodinu, a već bi mogao da napusti "Karađorđe".

On bi nastavio niz jako mladih fudbalera koji napuštaju našu zemlju veoma rano, te da obuče dres petostrukog šampiona Nemačke, ekipe Štutgarta.

Sve je faktički već završeno i ostalo je da Milošević napuni 18 godina kako bi se otisnuo put Nemačke. 

 

 

Vojvodina bi na njegovoj prodaji trebalo da zaradi 600.000 evra, ali ni Nemci nisu sasvim bezbedni i moraće da ubrzaju proces potpisa, bar predugovora, jer su interes za momka rođenog u Čačku pokazali još neki inostrani klubovi.

Milošević je u centar pažnje javnosti došao kada je zablistao na Evropskom prvenstvu za igrače do 17 godina. Postigao je čak pet pogodaka i bio je strelac na apsolutno svakoj utakmici na glavnom turniru.

Pogađao je protiv Belgije, Turske, Španije, Danske i Holandije, a uz pet golova imao je i dve asistencije. Tada su naši kadeti predvođeni Radovanom Krivokapićem uspeli da stignu do polufinala, ali ih je tu zaustavila Holandija i to boljim izvođenjem jedanaesteraca. 

Ove sezone Jovan Milošević je u dresu Vojvodine skupio tek 66 minuta na četiri utakmice, a na leto mu i ističe ugovor sa timom iz Novog Sada, pa je proces njegove prodaje ušao u završnu fazu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading