PROBLEMI NA MARAKANI: Posrnuli velikan ČERUPA odbranu Zvezde!

Autor:

Sport

12.12.2022

09:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih mogao bi da napusti klub.

PROBLEMI NA MARAKANI: Posrnuli velikan ČERUPA odbranu Zvezde!

Foto: Starsport

Strahinja Eraković, Milan Borjan i Aleksandar Dragović

Svetsko prvenstvo približilo se kraju, pa je sve aktuelnija tema zimski prelazni rok.

Crvena zvezda bi u njemu mogla da ostane bez jednog od najboljih fudbalera u poslednjoj liniji.

Jedini predstavnik Mozzart bet Superlige Srbije u našoj reprezentaciji koja je igrala u Kataru, Strahinja Eraković, blizu je odlaska sa Marakane, tvrdi "Sportski Žurnal".

Za usluge Erakovića zainteresovano je više klubova, a jedan od najupornijih je posrnuli španski velikan Valensija.

Uroš Spajić je jednom nogom već na Marakani i njegovim dolaskom otvorila bi se mogućnost da neko iz poslednje linije tima napusti klub, a za sad su veće šanse da to bude Strahinja Eraković nego Aleksandar Dragović.

Republika

Foto: Starsport

Strahinja Eraković

Pitanje koje se postavlja je to da li će u Ljutice Bogdana stići adekvatna ponuda za Erakovića jer je poznato da je Zvezda već navodno odbila ponudu Zenita od šest miliona evra (i 50 odsto od naredne prodaje).

Konkretne ponude, međutim, i dalje nema, a Zvezdan Terzić je na godišnjem brifingu sa novinarima istakao da samo Eraković i Mitrović mogu da napuste klub i to u slučaju odgovarajuće ponude:

Dragović ne može da ide iz Zvezde, on nam je potreban. Svi igrači su potrebni Crvenoj zvezdi i niko neće otići! Napravićemo spisak igrača koji su manje igrali, biće prelazaka i iz Grafičara, nekih naših mlađih igrača. Vratićemo neke igrače sa pozajmica, mlađi mogu da dobiju šansu, a stariji koji nisu imali minutažu će biti pomereni u stranu. Odlazaka neće biti, samo u slučaju dobre ponude mogu da odu Eraković ili Mitrović. Ali ponuda koje mi tražimo za sada nema - istakao je tada Terzić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Deki

12.12.2022 10:31

Svi traze najbolje, a i mlade.