ŠANSA KARIJERE: Bivši fudbaler Crvene zvezde postaje prvi napadač EVROPSKOG VELIKANA?

Autor:

Sport

11.12.2022

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladom srpskom napadaču se ukazala sjajna prilika.

ŠANSA KARIJERE: Bivši fudbaler Crvene zvezde postaje prvi napadač EVROPSKOG VELIKANA?

Foto: Starsport

Marko Lazetić

Marko Lazetić, bivši član Crvene zvezde, a sada napadač italijanskog Milana, dobiće veliku priliku na turneji koju će "Rosoneri" započeti ove nedelje.

Mladi napadač je prošle sezone prešao u velikana evropskog fudbala, ali nije dobijao mnogo šansi u prvom timu, pre svega zbog jake konkurencije. Ipak, čini se da je Lazetića sreća konačno pogledala, pa će imati priliku da u prijateljskim mečevima pokaže svoj talenat.

Naime, Milan se nalazi na turnije po Emiratima, gde će 13. decembra od 15 časova po našem vremenu igra protiv Arsenala na Al Matum stadionu, dok će tri dana kasnije na istom mestu odmeriti snage sa Liverpulom (16.30). Generalna proba pred nastavak sezone uslediće 30. decembra protiv PSV Ajndhovena na Filips stadionu (18.15).

Foto: Starsport

Marko Lazetić u dresu Crvene zvezde

Olivije Žiru se trenutno nalazi na Svetskom prvenstvu u Kataru, Rafael Leao je tek nedavno ispao sa Portugalo, dok je Zlatan Ibrahimović i dalje povređen, pa će Divok Origi biti jedina konkurencija srpskom fudbaleru. Belgijanac se ove godine nije proslavio, postigao je samo jedan gol na 14 mečeva, pa je za očekivati da Lazetić dobije priliku u duelima protiv nekih od najvećih evropskih klubova.

Ukoliko se pokaže, vrlo je moguće da će ga Stefano Pioli zadržati u ekipi do kraja godine, a ako ishod bude drugačiji, Lazetića ćemo verovatno gledati na pozajmici u nekom od timova iz Serije A.

Lazetić ima 18 godina, a debi za Milan je imao u aprilu ove godine, i to u duelu sa ekipom Intera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading