BESTIDNI MEGVAJER, OD MILOŠTE ZVANI PANJ! Koliko penala je dovoljno da bi Engleska nešto uradila na velikim takmičenjima?

Autor:

Sport

11.12.2022

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dosuđena su im dva jedanaesterca protiv Francuza, ali i to im je malo!

BESTIDNI MEGVAJER, OD MILOŠTE ZVANI PANJ! Koliko penala je dovoljno da bi Engleska nešto uradila na velikim takmičenjima?

Foto: Tanjug/AP

Engleski fudbalski reprezentativac Hari Megvajer, u javnosti poznat kao "panj", a nadimak je dobio zbog odsustva fudbalske tehnike i neotesane igre koja krasi ovog tzv. skupocenog štopera. 

On se usudio da kritikuje brazilskog arbitra Viltona Sampaja zbog suđenja na meču četvrtfinala Svetskog prvenstva protiv Francuske, prenose britanski mediji.

Francuska je sinoć pobedila 2:1 i izborila plasman u polufinale SP, dok su pojedini engleski fudbaleri za poraz okrivili Sampaja.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Hari Megvajer

- Stvarno jadno, veoma jadno. Oni su napravili pet-šest faulova u prvih 15 minuta i nisu dobili nijedan žuti karton. Pre nego što smo primili prvi gol, trebalo je da bude dosuđen prekršaj za mene zbog faula Bukaja Sake. Ne mogu da objasnim koliko je nastup Sampaja bio loš - rekao je Megvajer za "Bi-Bi-Si (BBC)".

Engleska je imala priliku da izjednači na 2:2 na ovom meču, ali Hari Kejn nije iskoristio penal u 84. minutu. Britanski mediji navode da bi Megvajera mogla da tuži FIFA zbog komentarisanja suđenja.

Podsetimo, jedini trofej na Mundijalima, Engleska je osvojila 1966. godine kao domaćin, kada su na pravdi boga pokrali Nemce. Džef Herst je navodno pogodio mrežu, ali se kasnije ispostavilo da lopta nije prešla gol liniju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading