NELA BIJANIĆ SE PONOSI POPRSJEM: Jana i ja imamo najveće grudi, silikonke nam ne mogu na crtu!

Autor:

Zabava

11.12.2022

23:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nela Bijanić ističe da su Jana i ona primer da prirodne žene na estradi nisu izumrle, te poručuje da prirodne obline nikada neće izaći iz mode.

NELA BIJANIĆ SE PONOSI POPRSJEM: Jana i ja imamo najveće grudi, silikonke nam ne mogu na crtu!

Foto: Printskrin Instagram

Nela Bijanić

Folk pevačica Nela Bijanić u šestoj deceniji ističe da su ona i njena koleginica Jana Todorović ponosne vlasnice najvećih prirodnih grudi, te poručuje da nijedna mlađa koleginica ne može da im parira, pogotovo one sa silikonima.

Republika

Foto: Printskrin Instagram

Nela Bijanić tvrdi da još nije za staro gvožđe

Kako ona tvrdi, današnji muškarci, kao i u vreme kada su one počinjale, vole žene s bujnim, ali prirodnim poprsjem. 

- Ja sam poznata po tome da sam, nekako, sva prirodna. Ništa na sebi nisam radila, moja usta, moje grudi. Oni koji me prate od devedesetih znaju da je moje poprsje bilo uvek bujno. Komentariše se da smo moja koleginica Jana Todorović i ja jedine koje imamo velike i prirodne grudi na domaćoj estradi. Mi smo po tom pitanju prirodne, najbolje. Jana i ja smo kraljice prirodnih grudi. Jana i ja smo dokaz da prirodne žene na estradi nisu izumrle. Ona i ja ćemo da se borimo dok možemo. Velike grudi nikada neće izaći iz mode. Da sam muško, birala bih žene s velikim grudima. Nijedne silikonske grudi ne mogu da budu lepše od naših, prirodnih - poručuje pevačica. 

Foto: Printskrin Instagram

Jana Todorović priznaje da bi volela da ima manje grudi

Nela je dalje otkrila i da je nedavno pazarila tri apartmana na planini Zlatibor da bi imala od čega da živi i kad prestane da peva.

- Kupila sam tri apartmana na Zlatiboru i ponosna sam na to. Kada budem skroz prestala da se bavim estradom i muzikom, onda ću da se bacim na izdavanje apartmana. To je moja investicija. Mama mi je pomogla da sve to isfinansiram. Ne bih mogla sama. Ja obožavam Zlatibor i meni će tamo biti oaza - zaključila je Bijanićka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading