SJAJNA VEST: Veliko PRIZNANJE za Nemanju Radonjića pose Mundijala u Kataru!

Autor:

Sport

11.12.2022

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokazao je Radonjić u Kataru u čemu je definitvno najbolji.

SJAJNA VEST: Veliko PRIZNANJE za Nemanju Radonjića pose Mundijala u Kataru!

Foto: Tanjug/AP

Nemanja Radonjić

Svetsko prvenstvo u Kataru polako ulazi u završnicu, a do kraja ostala su još četiri meča, dva u polufinalu, a zatim i mečevi za treće mesto, odnosno veliko finale.

Reprezentacija Srbije je na Mundijal otišla sa velikim očekivanjima, svi su se nadali da će makar biti obezbeđen prolaz grupne faze, ali je na kraju Srbija završila takmičenje već u prvoj fazi.

Ipak, jedan srpski reprezentativac je dobio veliko priznanje posle Svetskog prvenstva, a u pitanju je Nemanja Radonjić. Naime, krilni fudbaler Torina je pokazao zašto ga smatraju za jednog od najbržih fudbalera sveta, pošto je u Kataru ostvario šestu najveću brzinu od svih igrača koji su nastupili na turniru.

Foto: Starsport

Nemanja Radonjić u dresu Srbije

Radonjić je upisao brzinu od 35.2 kilometara na čas, čime je ostvario najveću brzinu od svih srpskih fudbalera u Kataru.

Najbrži sprint na Mundijalu ostvario je Kamaldina Sulemane iz Gane, koji je trčao 35,7 kilometara na čas na utakmici protiv Urugvaja.

Drugo mesto dele Niko Vilijams iz Španije i Kanažanin Alfonso Dejvis sa 35,6 kilometara na čas, a iza njih je Nemac David Raum sa 35,5 kilometara na čas.

Četvrto mesto dele Entoni Robinson i Danijel Džejms sa 35,4 km/h, a na petom su Kilijan Mbape i njegov prijatelj iz Maroka, Ašraf Hakimi sa 35,3 km/h.

Do kraja turnira su ostala još četiri duela, pa postoji šansa da dođe do promena na listi, ali će Radonjić, gotovo sigurno, ostati makar u TOP 10, čime će ostvariti zapažen učinak u Kataru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading