VIŠE DILEME NEMA: Juventus MORA da proda Vlahovića, a evo i ZAŠTO

Autor:

Sport

11.12.2022

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je sve jasno kao dan.

VIŠE DILEME NEMA: Juventus MORA da proda Vlahovića, a evo i ZAŠTO

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović

Reprezentativac Srbije Dušan Vlahović je pre nešto manje od godinu dana stigao u Juventus iz Fiorentine, ali kako stvari stoje, već posle 12 meseci će napustiti "Staru damu".

Naime, "Bjankoneri" su na udaru zbog finansijske malverzacije koju su izveli tokom pandemije koronavirusa, pa će biti primorani da već u januarskom prelaznom roku prodaju neke od najboljih igrača, piše renomirani nemački "Bild".

Među tim igračima se nalazi i Vlahović, za koga je letos zainteresovan bio Bajern iz Minehna, ali Bavarci sada neće krenuti po Srbina.

- Bajern je na listi zamena za Roberta Levandovskog imao Dušana Vlahovića, ali u prošlosti. U ovom trenutku, on više nije opcija, jer u klubu smatraju da je preskup u odnosu na svoje partije. Ipak, Vlahović bi mogao da napusti Juventus zbog problema sa kojima se suočava klub - pišu Nemci, uz navode da je srpski centarfor na 36 utakmica za Juve upisao 16 golova i četiri asistencije.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović

Podsetimo, proteklih dana su se pojavile informacije da je Arsenal ozbiljno zagrizao za Vlahovića, ali i da on nije jedini Srbin koga želi Mikel Arteta. Navodno, "Tobdžije" bi rado u Londonu videle i Sergeja Milinković-Savića.

Takođe, interesovanje za Vlahovića bi mogao da obnovi i Mančester junajted, koji je ostao bez Kristijana Ronalda, pa ima upražnjeno mesto u napadu.

Za razliku od Vlahovića, Filip Kostić se ne spominje kao neko ko bi mogao da napusti Juventus u predstojećem prelaznom roku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading