BOMBA SA OSTRVA: Vlahović stiže u Premijer ligu

Autor:

Sport

07.12.2022

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi Srbin je na ceni.

BOMBA SA OSTRVA: Vlahović stiže u Premijer ligu

Foto: Tanjug/AP

Povreda Gabrijela Žezusa na Mundijalu u Kataru naterala je čelnike Arsenala da potraže hitno rešenje. Naime, Tobdžije sem pomenutog Brazilca u svom sastavu nemaju klasičnog napadača.

S obzirom na činjenicu da je Brazilac operisan i da neće moći da igra barem tri meseca, pojavila se rupa u manevru koju čelnici londonskog kluba žele što pre da popune.

Italijanski dnevnik "Korijere delo Sera", kao i "San" i "Miror" sa Ostrva, prenose da će Arsenal već u januaru pokušati da završi posao i angažuje napadača Juventusa i reprezentativca Srbije, Dušana Vlahovića.

 

 

U Arsenalu veruju da je raspad u Juventusu i kriza uprave idealna prilika da se reaguje i dovede mladi napadač.

Dušan prema specijalizovanom "transfermarktu" vredi 80.000.000 evra, te nema sumnje da će čelnici londoskog kluba morati da duboko zavuku ruke u klupsku kasu.

Srbin ove sezone kubiri sa povredama, propustio je nekoliko utakmica Juventusa, ali uprkos tome prvi je strelac Stare dame. Na 10 utakmica u Seriji A postigao je šest golova uz jednu asistenciju.

Podsetimo, Dušan Vlahović je u redove Juventusa stigao krajem januara ove godine. Gigant iz Torina je za njegove uslege Fiorentini platio 70.000.000 evra, a uz bonuse pomenuta cifra može biti uvećana za dodatnih 12.000.000.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading