DETONACIJA: Kristijano Ronaldo IMA NOVI KLUB? Plata - 200 MILIONA EVRA!

Autor:

Sport

30.11.2022

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portugalac ponovo u centru pažnje.

DETONACIJA: Kristijano Ronaldo IMA NOVI KLUB? Plata - 200 MILIONA EVRA!

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

Kristijano Ronaldo nastavlja da dolazi u centar pažnje svetske javnosti!

Prvo je sve zgrozio tokom jedne od utakmice Svetskog prvenstva na kom je ušao u istoriju kao prvi igrač koji je postigao pogodak na petom Mundijalu. Zatim je uradio sve kako bi njemu pripisali gol koji je protiv Urugvaja postigao Bruno Fernandeš, ali u tome ipak nije uspeo već je dobio bolno prizemljenje od FIFA i Adidasa koji su utvrdili da je pogodak regularno dao Bruno.

Sada je eksplodirala nova vest - Kristijano Ronaldo dogovorio je uslove sa novim klubom! Kako je prenela španska "Marka", Portugalac je blizu dogovora sa Al Nasrom, a u klubu iz Saudijske Arabije trebalo bi da zarađuje 200 miliona evra po sezoni.

 

 

Španski mediji tvrde da bi Ronaldo sa klubom iz Saudijske Arabije trebalo da potpiše ugovor do juna 2025. godine. 

Ronaldo je blizu dogovora sa Al Nasrom. On će u ovom klubu da zarađuje 200 miliona evra po sezoni, a u ugovor će biti ubačena i klauzula o reklamiranju. Ronaldo nema izbora. Nijedan evropski klub ne može da prati finansijsku ponudu Al Nasra, a to isto ne mogu ni klubovi iz MLS lige - prenosi „Marka“, koja je inače bliska Ronaldovom menadžeru Žoržu Mendešu. 

Španski list tvrdi da će dogovor biti objavljen po završetku Svetskog prvenstva, pošto Ronaldo sa Portugalijom nastupa na Mundijalu u Kataru. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading