OPŠTI HAOS: Anđušić u KLINČU sa navijačem Partizana

Autor:

Sport

30.11.2022

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je prouzrokovao poraz u Večitom derbiju.

OPŠTI HAOS: Anđušić u KLINČU sa navijačem Partizana

Foto: Starsport

Danilo Anđušić

Košarkaši Partizana nalaze se u crnoj seriji, pošto su vezali tri poraza, od čega je ubedljivo najbolniji bio onaj od Crvene zvezde.

Crno-beli su dvorani "Aleksandar Nikolić" izgubili sa 16 poena razlike od najvećeg rivala, a navijači "Parnog valjka" su bili besni na svoje ljubimce.

Oni su prvenstveno bili ljuti zbog slabe igre izabranika Željka Obradovića, a zatim ih je još više razjarila fotografija na kojoj se vidi kako Aleksa Avramović i Alen Smailagić uz osmeh čestitaju pobedu crveno-belima.

To je čak izazvalo jednog od navijača da na Tviteru napadne Danila Anđušića, uz zahtev da mu odgovori na objavu.

- Pošto si zamenik kapitena, da li ćeš skrenuti pažnju momcima na ponašanje? Ima nas koji smo zbog vas pili lekove za smirenje da bi mogli uopšte da zaspemo sinoć... Pored sramnog poraza i zbog ovakvih scena! Molim odgovor - napisao je on.

Ubrzo mu je i stigao odgovor, bez dlake na jeziku.

- Kazete ponašanje? Da li znate da je Smajli igrao sa polomljenim prstom? Da Avram trenira više nego što treba nekad da se što pre vrati, iako je bio u gipsu četiri meseca!? Svako na svoj način podnosi poraz, ali verujte, nije vam sigurno teže nego nama koji igramo! Sportski pozdrav - odbrusio mu je Anđušić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading