POVRATAK OTPISANOG U HUMSKOJ: Jedva čeka da ponovo istrči pred "Grobare" - spreman je da POGINE za Partizan!

Autor:

Sport

14.11.2022

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednje vreme je bio u drugom planu, a sada je iskoristio šansu i sa nestrpljenjem čeka prolećni deo sezone.

POVRATAK OTPISANOG U HUMSKOJ: Jedva čeka da ponovo istrči pred "Grobare" - spreman je da POGINE za Partizan!

Foto: Starsport

Nemanja Jović sa saigračima iz Partizana

Fudbaler Partizana Nemanja Jović izjavio je da mu je drago što je postigao jedini gol na utakmici protiv Novog Pazara u 19. kolu Superlige Srbije.

Partizan je juče na svom terenu pobedio Novi Pazar 1:0.

- Utakmica je bila izuzetno teška, Pazar je dobra ekipa i to smo znali i u samoj pripremi. Bilo je zahtevno za igru, ali ono što je najvažnije je da smo pokazali naš kvalitet, a gol sam postigao zahvaljujući ekipi - rekao je Jović, preneo je zvanični sajt kluba.
 

On je dodao da je umor zbog velikog broja utakmica sustigao ekipu i da mu je žao zbog povreda trojice saigrača.


- Imali smo baš mnogo utakmica i evropskih i prvenstvenih i sustigao nas je umor. Žao mi je zbog ta tri igrača, koja su se povredila, ali dobro je što je kraj polusezone pa imaju više od mesec dana da se oporave. Pobedili smo u ovom meču i to je ono što je najvažnije. Idemo sada na pauzu, nakon toga slede pripreme, a onda i prolećni deo sezone - rekao je Jović.

On je priznao da se od njega mnogo očekivalo, ali da su ga povrede malo sputale.

- Nisam odustao, naporno sam trenirao, čekao šansu i iskoristio sam je. Ranije sam osećao i veći pritisak, bio sam mlađi, sada sam zreliji, svestan sam svega, tako da ću nastaviti da treniram i da se borim za ovaj klub - izjavio je Jović i dodao da jedva čeka nastavak sezone i pripreme sa trenerom Gordanom Petrićem.

"Crno-beli" su jesenji deo prvenstva završili na drugom mestu na tabeli sa 10 bodova manje od prvoplasirane Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Grobar Priboj

14.11.2022 16:13

Prvo i osnovno je da shvati da se fudbal igra u dva smera, to nije jednosmerna ulica-samo prema protivničkom golu! Talenat ima i kada ga nadogradi sa velikim radom može da uspe