PARTIZAN NACILJAO PRVO ZIMSKO POJAČANJE: Najbolji strelac HITA šampionata STIŽE u Humsku?

Autor:

Sport

13.11.2022

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igra "fudbal života" ove jeseni.

PARTIZAN NACILJAO PRVO ZIMSKO POJAČANJE: Najbolji strelac HITA šampionata STIŽE u Humsku?

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana slave gol Jovića protiv Novog Pazara

Ifet Đakovac, najbolji strelac TSC-a sa sedam pogodaka, nalazi se na meti Partizana, a po njegovim rečima priliku da se istakne u Bačkoj Topoli dobio je nakon što mu je trener Žarko Lazetić dodelio nešto ofanzivniju ulogu i veću slobodu u igri.

Vidim da moje partije ne ostaju nezapažene, čujem da postoji interesovanje, ali je još rano da se priča o tome. Svakako, TSC je jedan od najboljih klubova u ligi i zadovoljan sam svim uslovima koje imam tamo - naveo je Đakovac za "Mozzartsport".

Njegove "partije karijere" poklopile su se sa odlaskom bivšeg selektora Srbije Mladena Krstajića, a Lazetićevim dolaskom na klupu Topolaca dobio je priliku da zasija punim sjajem u redovima trenutno trećeplasiranog tima Mozzart Superlige Srbije.

Ove godine imam više slobode napred i to se vidi iz moje statistike. Sedam golova i dve asistencije su svakako veliki uspeh za mene i drago mi je da sam doprineo klubu i na taj način - dodao je Đakovac.

Da li će završiti u Humskoj, videćemo po otvaranju zimske pijace, a Partizan je u poslednjem meču u 2022. godini nadigrao Novi Pazar u Humskoj minimalnim rezultatom 1:0, golom Nemanje Jovića u 72. minutu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
DOKLE MULJANJE

13.11.2022 21:29

Dajte bre prava pojacanja. Ovaj je dobar za Batocinu I LAPOVO. Dajte prava Evro pojacanja