Minus 10 u Humskoj, na „Marakani“ već slave!

Autor:

Sport

11.11.2022

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je prvenstvo Srbije već rešeno, iako nismo ni na polusezoni?

Minus 10 u Humskoj, na „Marakani“ već slave!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde

Novi šok u „Humskoj“! Fudbaleri Spartaka su golom Bijelovića u 86. minutu stigli do ogromne pobede na stadionu Partizana, koja je crno-bele dodatno udaljila od šampionske titule, koju navijači čekaju još od 2017. godine.

Nakon kiksa Crvene zvezde protiv TSC-a iz Bačke Topole, „parni valjak“ je prišao na pet bodova zaostatatka, a situacija je bila još bolja kada je  96. minutu utakmice u Nišu, Radnički imao 1:1 protiv Zvezde. Ipak, Aleksandar Pešić je u poslednjim trenucima meča doneo crveno-belima veliku pobedu, a na to se nadovezao novi kiks Partizana, kada je Javor odneo dva boda iz Humske.

Foto: FK Crvena zvezda

Aleksandar Pešić je u Nišu doneo slavlje "Delijama"

Posle novog gubitka bodova, Partizan je sve dalje od titule, a i pored toga što nas do kraja prvenstva čekaju još dva derbija, deluje prilično nerealno da Zvezda „prospe“ veliku bodovnu prednost.

Priliku da poprave utisak, crno-beli će imati u nedelju od 15:30, kada će dočekati Novi Pazar u poslednjem kolu pred tromesečnu pauzu u Superligi. Sa druge strane, Zvezda će savršen kraj polusezone tražiti u Surdulici, gde su prošle godine doživeli šokantan poraz od Radnika. Meč je na programu u nedelju u 13:30.

U ostalim mečevima 19. kola Superlige, interesantno će biti u Bačkoj Topoli, gde gostuje Radnički iz Niša, dok će Čukarički pobedu u poslednjem kolu polusezone tražiti na svom terenu, protiv ekipe Mladosti GAT.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading