PETRIĆ ISKREN: Jedva čekam kraj!

Autor:

Sport

06.11.2022

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gordan Oetrić se oglasio posle teško izvojevane pobede.

PETRIĆ ISKREN: Jedva čekam kraj!

Foto: Starsport

Gordan Petrić

Fudbaleri Partizana savladali su TSC posle preokreta sa 3:2.

Trener crno-belih Gordan Petrić bio je zadovoljan trijumfom svog tima.

- I rekao sam da nas očekuje još jedna evropska utakmica, to se pokazalo. Ne znam odakle mojim momcima više energije i snage da igraju, jer je bilo dosta utakmica u prethodnom periodu, plašim se za neke igrače da ne dobiju povredu u naredne dve utakmice, što naravno ne bih želeo. Svaka čast i čestitam mojim igračima, TSC-u želim sve najbolje u nastavku sezone, vidi se da se radi o ozbiljnoj ekipi. Jedva čekam da se završi polusezona, da se dobro odmore i da možemo natenane da radimo - rekao je Petrić za TV Arena sport.

Trener TSC-a Žarko Lazetić sa razlogom je bio pomešanih osećanja.

Fenomenalna utakmica, kao što je Gordan i rekao da će biti evropska – takva je i bila. Ostaće nam žal, ne samo posle utakmice, već i u dugom periodu koji je pred nama, jer smo imali dobre situacije, odigrali fenomenalno, ali to je Partizan. Dali su nam gol iz jedinog šuta u prvom delu, iz odbitka i iz prekida. Razočarani smo, ali to je fudbal. Biće ovo škola za neke druge utakmice sa Partizanom i Zvezdom. Taj Partizanov gol na kraju prvvog dela je usmerio utakmicu. OK, oni daju tako golove ni iz čega, ali igrače nam je poneo dobar ambijent, fudbal, uživali smo, mada sam mislio da ćemo time dolaziti i do šansi. Nismo bili dovoljno ubojiti unapred i to nas je koštalo da nas kazne i da se utakmica vrati u egal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading