Žarko Lazetić ODGOVORIO Nenadu Lalatoviću!

Autor:

Sport

11.11.2022

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponovo su u centru pažnje.

Žarko Lazetić ODGOVORIO Nenadu Lalatoviću!

Foto: Starsport

Žarko Lazetić

Nenad Lalatović važi za jednog od najtemperamentnijih stručnjaka na ovim prostorima i često se nalazi u centru pažnje javnosti.

Jedno vreme nije bio u dobrim odnosima sa trenerom TSC-a, Žarkom Lazetićem, ali su oni odlučili da zakopaju ratne sekire. Još u julu, pred meč u Humskoj protiv Partizana, Žarko Lazetić je istakao da svoju decu nikad neće izvesti na teren u dresovima crno-belih i pored činjenice da je i sam branio boje tog kluba, kao što je učinio njegov kolega Lalatovć, kada je igrao protiv Crvene zvezde. Dobio je momentalan odgovor i od tada su bili "na ratnoj nozi".

Ipak, Lalatović je na iznenađenje svih, pohvalio Lazetića pred meč koji će u subotu od 17 časova odigrati TSC i niški Radnički:

- Ja moram da pohvalim TSC, jako su organizovan klub. Pre svega gospodina Žemberija, koji je istrpeo Žarka Lazetića i kada mu možda nije sve išlo kako su očekivali u početku. Tako se vodi klub, tako se poštuje trener i, eto, kada ga istrpite, dođu i rezultati. TSC igra najlepši fudbal uz Zvezdu i Partizan. Znam da svi misle da ću reći da sam ljut na Lazetića, ali to nije istina, odmah da kažem. On će, ako ovako nastavi ekipa da mu igra, jednog dana sigurno biti trener Partizana, nekad posle Gordana Petrića, koji sada takođe sjajno radi. Lazetić to zaslužuje i ja mu to želim - istakao je Lalatović.

Republika

Foto: Starsport

Nenad Lalatović

 

Nije se dugo čekalo na odgovor Žarka Lazetića koji je u vedrom tonu komentarisao svog kolegu:

- Svoje mišljenje o njemu sam iznosio i pre dve godine kada sam bio u Metalcu, znam da je izuzetno strastven i posvećen i da svaka njegova ekipa igra na način koji je težak za protivnike. Njegovi timovi su uvek izuzetno agresivni u duel igri imaju brze tranzicije i vidimo da to pokušava i sa Radničkim. Na nekim utakmicama to izgleda veoma dobro, izvanredno su parirali Zvezdi i siguran sam da će i oni na predstojeći meč doći motivisani da pozitivno završe polusezonu. Uveren sam da će utakmica biti dobra, bez obzira što u nju ulazimo opterećeni rasporedom - rekao je Lazetić.

Videćemo da li će se ista pesma pevati i posle utakmice u subotu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading