TSC OŠTEĆEN! Ekspert jasan: Partizanu OPROŠTEN penal!

Autor:

Sport

07.11.2022

21:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve se desilo u veoma bitnom trenutku derbija.

TSC OŠTEĆEN! Ekspert jasan: Partizanu OPROŠTEN penal!

Foto: Starsport

FK Partizan

Fudbaleri Partizana savladali su TSC u derbiju 18. kola Mozzart Bet Superlige Srbije rezultatom 3:2.

Crno-beli su slavili u veoma dramatičnom meču, gol odluke postigao je Slobodan Urošević u samom finišu iz slobodnog udarca, a puno drame diglo se oko situacije u kojoj je TSC tražio jedanaesterac.

Sve se desilo u prvom poluvremenu meča kada je Ljubomir Fejsa natrčao na Ratkova i zgazio ga po kopački. Domaćin nije imao primedbu na suđenje, ali se saopštenjem oglasila Crvena zvezda, i to veoma oštro.

Sudijski ekspert, Zdravko Jokić, gostujući na televiziji Arena Sport dotakao se ove teme i zaključio da je TSC oštećen!

Dakle, ovde vidimo jedan start koji nije bezobziran, ali jeste nepažljiv. Igrač u belom dresu (Fejsa prim. aut) kasni da preseče centaršut, kasni i potom gazi rivala (Ratkov prim. aut). Dakle, ovo je prekrašaj i penal, a pošto nema bezobzirnosti nije potreban žuti karton. Preporuke UEFA su u ovakvim situacijama prilično jasne - rekao je gostujući na televiziji Arena Zdravko Jokić, pa dodao da je glavni krivac za sve VAR sudija, Srđan Jovanović koji je morao da reaguje:

- Glavni arbitar je gledao završni pas napadača. Dakle, možda nije mogao da vidi tu situaciju. VAR soba je ovde morala da interveniše, odnosno Srđan Jovanović je morao da pozove Živkovića. I da mu da mogućnost da sam proceni da li je to penal, da li ima intenziteta u tom startu. Pazite, iz te akcije je Partizan mogao da dođe do gola, i šta bi se onda desilo. Čudi me još jedna stvar. Zašto je Srđan Jovanović kao naš najbolji sudija već dva kola u VAR sobi.

Šta vi mislite, da li je TSC oštećen za penal protiv Partizana?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading