LALAT ŠOKIRAO IZJAVOM POSLE DRAME: Umesto o Zvezdi, pričao o Partizanu!

Autor:

Sport

23.10.2022

18:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljivo obraćanje Nenada Lalatovića.

LALAT ŠOKIRAO IZJAVOM POSLE DRAME: Umesto o Zvezdi, pričao o Partizanu!

Foto: Starsport

Nenad Lalatović

Fudbaleri Radničkog iz Niša poraženi su na svom terenu od Crvene zvezde rezultatom 2:1.

Nišlije su do 97. minuta imali nerešen rezultat, ali je onda Aleksandar Pešić svojim drugim pogotkom na meču doneo sva tri boda crveno-belima.

Trener Radničkog Nenad Lalatović je posle meča sa Zvezdom više govorio o Partizanu, sa kojim igra naredne nedelje u Humskoj 1.

Republika

Foto: Starsport

Radnički bio nadomak boda...

- Odigrali smo odličnu utakmicu protiv tima koji ima izvanredan kvalitet da svaki igrač može da reši utakmicu. Krivo mi je što su moji momci dali  200 odsto svojih mogućnosti, a nisu uzeli bod. Olako smo dobijali žute kartone. Ovi crveni su možda i bili... Svaki start... - rekao je on i dodao:

- Naravno, teško je igrati protiv Zvezde, naš golman je branio fenomenalno, ali sa dva igrača manje, protiv Crvene zvezde ne može tako. Krivo mi je što ću sad protiv Partizana biti osakaćen. Ja sad idem na streljanje kod njih. Ja kad god tamo odem, idem bez četiri ili pet standardnih igrača. Ne znam ni što idemo tamo. Suđenje? Neću da komentarišem, biram reči, poštujem svoje momke i protivnika - zaključio je Lalatović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading